Zašto surađivati s nama?

Mi smo međunarodni pružatelj EAP-a koji pruža usluge u skladu s međunarodnim (EAPA) i europskim (EAEF) standardima. U pružanju EAP usluga dugogodišnji smo partner vodećih svjetskih EAP pružatelja, a to su ICAS World, CCS, Stimulus i Pulso.

Aktivno nastojimo osnažiti poslodavce u brizi za zdravlje i dobrobit zaposlenika, uz pomoć kvalitetnih i holistički osmišljenih usluga, u čijem razvoju surađujemo sa stručnjacima iz područja mentalnog zdravlja, medicine rada, ergonomije, sigurnosti i zdravlja na radu te prava. Također, naša je misija podići svijest i educirati širu javnost o važnosti brige o zdravlju zaposlenika, jer čvrsto vjerujemo da su zaposlenici najveći kapital svake organizacije te da se ulaganje u zdravlje i dobrobit organizacije rada višestruko isplati.

0
Godina iskustva
0
država
0+
pretplatnika EAP
0
savjetnika
0
satna dostupnost

Naš tim

Marija Rieger Opuhač, magistar psihologije

REGIONAL HEAD OF OFFICE AND EAP COORDINATOR

Marija vodi ured u Zagrebu te je u redovnom kontaktu s klijentima u Hrvatskoj i savjetnicima. Priprema i kreira različite materijale s područja mentalnog zdravlja u tvrtkama. Vodi radionice vezane za osobni rast i razvoj te mentalno zdravlje na radnom mjestu, a radi i psihološka savjetovanja. Znanja i tehnike koje primjenjuje u radu s klijentima stekla je na edukaciji za integrativnog psihoterapeuta.

Katja Novak, diplomiran psiholog

HEAD OF COUNSELLOR NETWORK AND ACCOUNT COORDINATOR

Katja je voditeljica savjetnika i brine se da svoj savjetnički posao obavljaju kvalitetno i odgovorno te u skladu s Kodeksom etike psihološke djelatnosti. Organizira supervizije i razgovore čija je svrha usavršavanje stručnosti i praćenje kvalitete savjetodavnih usluga. I sama radi na području savjetovanja s pojedincima više od 10 godina. Također radi s tvrtkama i savjetuje ih kako uspješno implementirati EAP u tvrtku i promovirati ga među zaposlenicima. Priprema i vodi EAP prezentacije i druge radionice s područja zdravlja na radnom mjestu. Educirana je u području EAP-a, neurolingvističkog programiranja i kratke terapije usmjerene na rješenje.

Julija Peklar, diplomiran psiholog

ACCOUNT COORDINATOR

Julija je u redovnom kontaktu s klijentima i brine da se EAP u tvrtki pravilno implementira. Također priprema i vodi radionice iz područja zdravlja na radnom mjestu, a više od 10 godina radi i savjetovanja s pojedincima. Aktivno istražuje i radi u područjima koja se tiču promicanja zdravlja na radnom mjestu, osobnog razvoja i zaštite mentalnog zdravlja te aktivnog i zdravog starenja. Educirana je u području EAP-a, psiholoških kriznih intervencija i kratke terapije usmjerene na rješenje.

Alenka Korez Gajšek, diplomiran kulturolog i magistar ZDŠ

COORDINATOR OF THE COUNSELLOR NETWORK

U sklopu EAP programa Alenka koordinira mrežom savjetnika u Sloveniji i ostalim zemljama bivše Jugoslavije. Također priprema i vodi radionice za različite grupe zaposlenika iz područja zdravog načina života, jačanja mentalnog zdravlja na radnom mjestu i sl. Već nekoliko godina radi i na području savjetovanja, završivši edukaciju iz područja kratke terapije usmjerene na rješenje. Budući da joj je pisana riječ strast, svoje znanje i iskustvo voli pretočiti u razne stručne, informativne i promidžbene materijale iz navedenih područja. Istražuje razne tehnike disanja i opuštanja.

Monika Ficjan, magistar psihologije

HEAD OF TRAINING DEVELOPMENT AND EAP COORDINATOR

Monika u većoj mjeri brine o vidljivosti EAP-a i promociji naših usluga na društvenim mrežama, te brine o aktualnom sadržaju naših web stranica. Također se bavi istraživačkim i aplikativnim radom u području promicanja zdravlja na radnom mjestu, priprema i vodi radionice iz područja očuvanja i jačanja mentalnog zdravlja, pozitivne psihologije, učinkovite komunikacije i agilnog vođenja radnih timova. Posjeduje certifikat iz prve psihološke pomoći i certificirani je stručnjak za EAP.

Mateja Zorc, diplomiran politolog

PROJECT MANAGER

Mateja brine o pripremi i provedbi projekata iz područja zdravlja na radnom mjestu. Priprema dokumentaciju za prijavu projekata na javne natječaje, sudjeluje u formiranju partnerstava za provedbu većih projekata te osigurava postizanje projektnih ciljeva i pokazatelja. Posjeduje dugogodišnje iskustvo u traženju i selekciji kadrova, a ujedno svojim bogatim znanjem pruža podršku svim zaposlenicima u provedbi administracije za sva područja. Odlikuje se dobrom organizacijom i profesionalnošću.

Katja Lorbek

HR administrator

Katja brine o organizaciji i vođenju kadrovske evidencije, vodi dokumentaciju i ažurira interne baze podataka. Također sudjeluje u projektima usmjerenim na promicanje zdravlja na radnom mjestu. Svoj posao obavlja odgovorno, s pozitivnim pristupom, točnošću i pouzdanošću.

Igor Hrast

ACCOUNT MANAGER AND HEAD OF MARKETING

Igor sudjeluje u formuliranju marketinške politike EAP servisa i sudjeluje u zaključivanju ugovora s novim klijentima. Također redovito prati trendove i inovacije na području EAP-a u Europi i svijetu te posljedično brine o razvoju EAP-a kako u Sloveniji tako i u zemljama bivše Jugoslavije u skladu s promjenjivim potrebama tržišta. Također brine o povezivanju s domaćim i inozemnim stručnjacima iz područja EAP i zdravlja na radnom mjestu, s ciljem razmjene znanja, iskustava i dobrih praksi.

Mreža savjetnika

Inozemstvo

Također pružamo EAP uslugu i u inozemstvu, s mrežom iskusnih savjetnika u:

  • Bosni i Hercegovini,
  • Crni Gori,
  • Sjeverni Makedoniji,
  • Sloveniji i
  • Srbiji.