Employee Assistance European Forum (EAEF)

EAEF je osnovan 2002. godine kako bi okupio povezane EAP stručnjake u Europi. Trenutno ima više od 60 članova iz 23 europskih država. Članstvo je otvoreno za sve pojedince i organizacije uključene u područje EAP-a u Europi.

Svake godine EAEF organizira konferenciju na kojoj predstavlja aktualna istraživanja, trendove, inovacije u području EAP-a, promiče međunarodne integracije i prenosi dobre prakse.

Za više informacija posjetite: www.eaef.org

Employee Assistance Professionals Association (EAPA)

EAPA je najveća i najstarija udruga EAP stručnjaka, osnovana 1971. godine. Članovi udruge dolaze iz više od 40 država svijeta. Najveći broj članova dolazi iz SAD, gdje je i sjedište udruge. Misija udruge je zagovaranje visokih standarda implementacije EAP-a u cijelom svijetu te daljnji razvoj i obuku EAP stručnjaka. U tu svrhu, između ostalog, organizira godišnje konferencije, izdaje Journal of Employee Assistance te provodi razne edukacije za stručnjake iz područja EAP.

Za više informacija posjetite: www.eapassn.org

Aktivni smo članovi obje udruge, što znači da sudjelujemo na konferencijama, posjećujemo druga događanja u organizaciji udruga te se povezujemo s drugim pružateljima EAP-a u Europi, s ciljem razmjene znanja i iskustava te stalnog prilagođavanja EAP-a brzo promjenjivim potrebama tržišta.